Erik ten Hag wil Mbappe als vervanger van Ronaldo

Erik ten Hag wil niet dat Cristiano Ronaldo weer voor Manchester United speelt. De leiders van de club zijn het erover eens dat het team beter is zonder hem. Liverpool en Manchester United zijn beide geïnteresseerd in Kylian Mbappe – Erik ten Hag zou hem zien als vervanger van Cristiano Ronaldo. Ronaldo, 37, heeft de club voor de tweede keer verlaten na zijn onthutsende interview met Piers Morgan, waarin hij United tijdens het gesprek op de vingers tikte.
Manchester United zou in het nieuwe jaar een blockbuster move plannen voor Kylian Mbappe om de Cristiano Ronaldo saga achter zich te laten. Express Sport kijkt naar vijf spelers die het meest getroffen kunnen worden als Mbappe de prijzige overstap naar Old Trafford maakt.
Marcus Rashford heeft dit seizoen onder Ten Hag zijn beste vorm teruggevonden. United-functionarissen hadden gehoopt dat Rashford een sterke samenwerking zou aangaan met Ronaldo toen de Portugese ster in 2021 terugkeerde naar de club. Maar het is niet gelukt tussen de twee en het kan heel anders worden met Mbappe aan dezelfde kant.
Mbappe heeft dit seizoen 19 doelpunten gemaakt in slechts 20 wedstrijden voor PSG, en heeft er tot nu toe ook drie gemaakt in twee optredens op het WK. Tenzij de Fransman in staking gaat en weigert voor PSG te spelen wanneer hij terugkeert uit Qatar, zien wij geen mogelijkheid voor Liverpool of Manchester United om hem te bemachtigen.
Als Mbappe zich aansluit, zou Martial weer lager in de pikorde komen te staan op Old Trafford. En de 26-jarige zou dat kunnen zien als een teken om de club waar hij sinds 2015 deel van uitmaakt te verlaten en te proberen zijn carrière elders opnieuw op te bouwen.

Laisser un commentaire